Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στο Κρατικό Νικαίας, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο
Κόσμος

Ρωσική εμπορευματική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στα σύνορα με την Ουκρανία

Εμπορευματική αμαξοστοιχία με περίπου 20 βαγόνια εκτροχιάστηκε σήμερα στην περιφέρεια Μπριάνσκ της δυτικής Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Ο περιφερειάρχης του Μπριάνσκ ανέφερε πως πυροδοτήθηκε «εκρηκτικός μηχανισμός» που προκάλεσε τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας.

Η σιδηροδρομική γραμμή αποκλείστηκε προσωρινά, έως ότου απομακρυνθούν τα βαγόνια.

Είναι ο δεύτερος εκτροχιασμός εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην ίδια περιοχή με διαφορά ενός 24ώρου. Χθες Δευτέρα, εκτροχιάστηκε άλλη μια αμαξοστοιχία που μετέφερε εμπορεύματα, ανάμεσα στις πόλεις Μπριάνσκ και Ουνέτσα, χωρίς να προκληθούν θύματα. Οι περιφερειακές αρχές είχαν αποδώσει το ατύχημα σε βομβιστική επίθεση.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, έχουν αναφερθεί δολιοφθορές σε στρατιωτικές βάσεις, κέντρα στρατολογίας και σιδηροδρομικές γραμμές της Ρωσίας.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά της κράτησης του Εκρέμ Ιμάμογλου - 10.000 πολίτες κατευθύνονται προς το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης
Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, κάλεσε σε συγκέντρωση για τρίτη συνεχή βραδιά έξω από το δημαρχείο Κωνσταντινούπολης
Φοιτητές συμμετέχουν σε διαδήλωση ενάντια στη σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου