Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ρούμπι-γκέιτ: Είχαν στήσει δίκτυο πορνείας για τον Μπερλουσκόνι!

Ρούμπι-γκέιτ: Είχαν στήσει δίκτυο πορνείας για τον Μπερλουσκόνι!

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να άνοιξε τη βίλα του Άρκορε σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο (καναλιού της ιδιοκτησίας του) για να δείξει πως δεν είναι η βίλα των οργίων, αλλά την εισαγγελέα στη δίκη για το Ρούμπι-γκέιτ, δεν τον πείθει!

Η εισαγγελέας Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι, κατά την αγόρευσή της στη δίκη για το σκάνδαλο και τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του καβαλιέρε στη βίλα του Άρκορε, δεν έκρυψε τη βεβαιότητα πως είχε στηθεί ένα γιγάντιο κύκλωμα πορνείας προς… τέρψιν του πρώην πρωθυπουργού και πως σε αυτό συμμετείχε και η Ρούμπι Καρίμα.

Η εισαγγελέας εμφανίστηκε πεπεισμένη πως η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα εκπορνευόταν πριν καν γνωρίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Μποκασίνι τόνισε ότι η νεαρή μπήκε για πρώτη φορά στην βίλα του Άρκορε στις 14 Φεβρουαρίου του 2010, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

«Υπήρχε ένα σύστημα εκπόρνευσης που είχε οργανωθεί για την ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα» πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Το βράδυ της Κυριακής ο τηλεοπτικός όμιλος Mediaset, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, μετέδωσε μια εκπομπή-αφιέρωμα στην υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ».

Η Ρούμπι Καρίμα διέψευσε ότι έχει εκπορνευτεί κι ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος «απλώς της είχε δώσει χρήματα για να προσπαθήσει να την βοηθήσει ανοίξει κέντρο αισθητικής, σε γνωστή περιοχή του Μιλάνου», όπως είπε.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι μίλησε στην εκπομπή και τόνισε ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να συνευρεθεί με την Ρούμπι, δεδομένης, εκτός των άλλων, και της προσωπικής δύσκολής ιστορίας της, την οποία και αφηγήθηκε στα δείπνα του Άρκορε».

«Συνεχίζω να στηρίζω οικονομικά τις κοπέλες που οι εισαγγελείς κατέστρεψαν, χωρίς κανέναν λόγο, με την έρευνα Μπούγκα-Μπούγκα», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Πρέπει να πας φυλακή” φώναζαν διαδηλωτές στον Μπερλουσκόνι

Η εισαγγελία της Νάπολης ζητεί την παραπομπή του Μπερλουσκόνι σε νέα δίκη, για χρηματισμό γερουσιαστή

Τέσσερα χρόνια φυλακή “έφαγε” ο Μπερλουσκόνι για απάτη

“Την πάτησε” ο Μπερλουσκόνι – Στο Μιλάνο συνεχίζονται οι δίκες

Νέο σκάνδαλο για Μπερλουσκόνι – Εκανε σεξ με ανήλικη

Υπόθεση Ρούμπι – Γκέιτ: “Δεν με πλήρωσε ο Μπερλουσκόνι για να κάνουμε σεξ”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε