Κόσμος

Σάλος από την απόλυση ελληνίδας παρουσιάστριας

Πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες της Αυστραλίας είναι η απόλυση από το τηλεοπτικό δίκτυο «ΤΕΝ» της Αυστραλίας, το της Ελληνίδας, κορυφαίας εκφωνήτριας ειδήσεών του, Ελένης Κάπαλος.

Η απόλυση της ανακοινώθηκε μετά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα είναι το κύριο πρωτοσέλιδο θέμα στον κυριακάτικο αυστραλιανό τύπο.

Η Ελένη Κάπαλος παρουσίαζε τις ειδήσεις μαζί με τον βετεράνο Μαλ Γουόλντεν ο οποίος από την 1η Δεκεμβρίου θα μείνει μόνος του.

Η ομογενής παρουσιάστρια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις καθώς επιβιβαζόταν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Στο tweeter της έγραψε όμως: «Να πέσεις επτά φορές και να σηκωθείς οκτώ». Η Ελένη Κάπαλος εργάστηκε για το κανάλι «ΤΕΝ» τα τελευταία έξι χρόνια και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Το δίκτυο επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της στο πλαίσιο «μέτρων λιτότητας», αλλά αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως, πριν καιρό το κεντρικό δελτίο του καναλιού το παρουσίαζαν δυο Έλληνες. Ήταν η Ελένη Κάπαλος και ο Γιώργος Ντονικιάν, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Μαλ Γουόλντεν. Τελικά ο τελευταίος έμεινε μόνος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο – Στο στόχαστρο ο Φάουτσι για συγκάλυψη
Ο Λευκός Οίκος παραθέτει πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας πως ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο - Στη σελίδα για τον κορονοϊό δεσπόζει η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο 25