Site icon NewsIT

Σάλος με αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Φίλιππο! Γυναικάς και μέθυσος – Ομηρικοί καβγάδες Κάρολου με Νταϊάνα

22.02.2016 | 18:32
Σάλος με αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Φίλιππο! Γυναικάς και μέθυσος – Ομηρικοί καβγάδες Κάρολου με Νταϊάνα

Ως γυναικάς και πότης παρουσιάζεται σε ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Φίλιππος. Οι δημιουργοί του τον παρουσιάζουν να έχει απατήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και να έχει κλήσει τη θέρμανση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να φύγει η βασιλομήτωρ.

Οι κινηματογραφιστές υποστηρίζουν ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις μετά τον γάμου του με τη βασίλισσα, πως πήρε μια μυστηριώδη γυναίκα με το βασιλικό σκάφος Britannia και πως ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως επίσης παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ, έπινε πολύ όταν έβγαινε με τους Peter Ustinov και David Niven για να διασκεδάσουν με γυναίκες σε κλαμπ στο Soho.

Πρώην εργαζόμενοι στο παλάτι μίλησαν για το πώς είναι πραγματικά η ζωή για τη βασιλική οικογένεια για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ Inside Buckingham Palace του Channel 5. Εξερευνούν τα σκάνδαλα, τα τραγικά γεγονότα και τους θριάμβους επί της βασιλείας της Ελισάβετ.

Στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται ότι απεχθανόταν τη βασιλομήτωρ και πως προσπάθησε να τη διώξει από το παλάτι κλείνοντας τη θέρμανση. “Ήταν κρύος χειμώνας και ο Φίλιππος διέταξε τους υπηρέτες να απενεργοποιήσουν την κεντρική θέρμανση στο δωμάτιό της και μέσα σε μια εβδομάδα έφυγε”, σημειώνει ο συγγραφέας Chris Wilson.

Ο ιστορικός Dr Piers Brendan αναφέρει πως έβγαινε με διασημότητες και ηθοποιούς και πήγαιναν σε ιδιωτικά πάρτι στο Soho. “Συμπεριφερόταν όπως οι playboys. Η βασίλισσα είχε ενοχληθεί από τις δραστηριότητές του”. Στο ντοκιμαντέρ γίνεται αναφορά στις φήμες περί δεσμών του αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Εξερευνάται παράλληλα και η σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς είχαν απίστευτους καβγάδες, και το διαζύγιο της πριγκίπισσας Άννας. Εκπρόσωπος της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version