Site icon NewsIT

Scott Weiland – Πέθανε στα 48 ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots

04.12.2015 | 13:55
Scott Weiland – Πέθανε στα 48 ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots

Στον ύπνο του πέθανε ο τραγουδιστής Scott Weiland, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία. Ο 48χρονος πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots βρέθηκε νεκρός μέσα στο λεωφορείο που έκανε στάση στη Μινεσότα.

Ο Scott Weiland είχε προβλήματα με κατάχρηση ναρκωτικών σε όλη τη σταδιοδρομία του, με το συγκρότημα Stone Temple Pilots να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην εναλλακτική σκηνή τη δεκαετία του 1990. “Ορκίστηκα να μην ξαναπάρω ηρωίνη, αλλά δεν φαντάστηκε ποτέ ότι το αλκοόλ θα ήταν ο πραγματικός εφιάλτης. Και είναι νόμιμο”, είχε δηλώσει στο USA Today το 2011. Η σύζυγός του επιβεβαίωσε τον θάνατό του στη Los Angeles Tribune.

“Ο Scott Weiland, γνωστός ως ο βασικός τραγουδιστής των Stone Temple Pilots και των Velvet Revolver, πέθανε στον ύπνο του, ενώ έκανε στάση στο Bloomington, στη Μινεσότα, με την μπάντα του The Wildabouts. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του”, ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook.

Scott Weiland, best known as the lead singer for Stone Temple Pilots and Velvet Revolver, passed away in his sleep while…

Δημοσιεύτηκε από Scott Weiland στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

 

“Μόλις έμαθα ότι ο φίλος μας Scott Weiland πέθανε. Η σκέψη μου είναι με την οικογένειά του”, σημείωσε ο συνεργάτης του Dave Navarro. “Είδα τον Scott Weiland πολλές φορές και ήταν ορισμένες από τις πιο αγαπημένες μου συναυλίες όλων των εποχών. Η σκέψη μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του”, έγραψε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Judd Apatwo.

O Weiland έγινε γνωστός ως βασικός τραγουδιστής των Stone Temple Pilots. Ξεκίνησε με το συγκρότημα το 1986 και συνέχισε μέχρι το 2002. Η μπάντα ήταν μια από τις πιο διάσημες της εναλλακτικής σκηνής τη δεκαετία του 1990, με το άλμπουμ τους Purple να φτάνει στην κορυφή των US Billboard charts το 1994. Από τα πιο γνωστά τους τραγούδια είναι τα Big Empty, Vasoline, Between the Lines και Interstate Love Song.

Το 2003 έκανε το supergroup Velvet Revolver με τον κιθαρίστα Slash των Guns N’ Roses, τον ντράμερ Matt Sorum και τον πρώην κιθαρίστα των Wasted Youth Dave Kushner. Επέστρεψε στους Stone Temple Pilots το 2008. “Η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν περισσότερα να αποκαλυφθούν και περισσότερα να ειπωθούν” είχε δηλώσει στο Associated Press εκείνη την εποχή. Ωστόσο τράβηκαν και πάλι χωριστούς δρόμους το 2013. Από τότε εμφανιζόταν με τους Wildabouts.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version