Site icon NewsIT

Σε τροχαίο σκοτώθηκε ο διάσημος YouTuber Μπεν Πότερ

12.06.2024 | 12:22
Σε τροχαίο σκοτώθηκε ο διάσημος YouTuber Μπεν Πότερ

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του YouTuber Μπεν Πότερ που πέθανε στα 40 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του. 

Ο YouTuber, Μπεν Πότερ με πάνω από 3 εκατ. συνδρομητές και λάτρεις των κόμικς στο διάσημο κανάλι του με το όνομα Comicstorian στο YouTube, σκοτώθηκε σε τροχαίο με αυτοκίνητο το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με το People στις 9:19 π.μ. (τοπική ώρα) στο Κολοράντο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα του είχε ανακοινώσει στα social media ότι ο αγαπημένος της σύζυγός πέθανε «σε ένα ατυχές ατύχημα» χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο Πότερ φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο «υπέκυψε στα τραύματα από τη σύγκρουση στο σημείο».

Ήταν ο μοναδικός επιβάτης του οχήματος και δεν εμπλέκονταν άλλα οχήματα στο τροχαίο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία στο Κολοράντο. 

Η γυναίκα του, χρησιμοποίησε τους δικούς του λογαριασμούς για να ενημερώσει το κοινό του, ότι έφυγε από τη ζωή.

Σε ανάρτησή της έγραψε: «Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ως σύζυγος, γιος, αδελφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν ο βράχος μας και θα καθησύχαζε τους αγαπημένους του, όποτε το χρειάζονταν».

Τέλος, εξήγησε πως θα συνεχίσει εκείνη την κληρονομιά του, μαζί με την ομάδα του.

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version