Κόσμος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός και στο Καστελλόριζο

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8.11.2023) στην Αττάλεια της Τουρκίας και έγινε αισθητός και στο Καστελλόριζο.

Σύμφωνα με το AFAD, τον Οργανισμό Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών της Τουρκίας, ο σεισμός είχε επίκεντρο την επαρχία Korkuteli της Αττάλειας και σημειώθηκε στις 14:39.

Το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 95,4 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα έθεσε σε ισχύ τους δασμούς 84% σε αμερικανικά προϊόντα και απαντά στον Τραμπ με ομιλία του Μάο – «Δεν θα υποχωρήσουμε»
«Είμαστε Κινέζοι. Δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις. Δεν θα υποχωρήσουμε» διαμηνύει το κινεζικό ΥΠΕΞ με βίντεο από ομιλία του Μάο Τσετούνγκ το 1953
Κινέζοι στρατιώτες παρελαύνουν υπό το βλέμμα του Μάο στην πλατεία Τιανανμέν
Ο Ντόναλντ Τραμπ «πάγωσε» τους δασμούς υπό τον φόβο ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου εμπορικού πολέμου
Η αναδιάταξη της παγκόσμιας οικονομικής τάξης βρίσκεται σε αναμονή και η υπόσχεση του Τραμπ για μια χρυσή εποχή της αμερικανικής μεταποίησης θα πρέπει να περιμένει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ