Site icon NewsIT
21:24 | 14.04.25

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Καλιφόρνια – Αισθητός σε αρκετές περιοχές

istock

Newsit Newsroom

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο ανέφερε ότι δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ταρακούνησε το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και τις γύρω περιοχές, τη Δευτέρα (14.04.2025), σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

O σεισμός σημειώθηκε στις 10:08 π.μ. τοπική ώρα και το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στη Τζούλιαν, μια ορεινή γραφική πόλη, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.

Το γραφείο του κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ ανάρτησε στο Χ λίγο μετά τον σεισμό, ότι ενημερώθηκε για την κατάσταση.

«Η πολιτεία συντονίζεται με τις τοπικές αρχές για να εκτιμήσει τυχόν ζημιές και αν απαιτείται αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο ανέφερε ότι δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς

Το USGS συνέχισε να αναφέρει μικρότερους μετασεισμούς στην περιοχή την ώρα μετά τον σεισμό.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version