Κόσμος

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης ήταν 269 χλμ. νοτιοανατολικά του Πονταγιτάν στις Φιλιππίνες

Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την περιοχή Πονταγιτάν στις Φιλιππίνες γύρω στις τις 10:17 ώρα Ελλάδας την Τρίτη (22.04.2025), σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Το επίκεντρο του σεισμού, με εστιακό βάθος 117,8 χλμ., προσδιορίστηκε αρχικά στις 4,51 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος και στις 127,76 μοίρες ανατολικό γεωγραφικό μήκος. Το επίκεντρο ήταν 269 χλμ. νοτιοανατολικά του Πονταγιτάν των Φιλιππίνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ επί του παρόντος δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τραυματίες και εγκλωβισμένους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Απριλίου, ένας σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών σημειώθηκε στην Ινδονησία. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 65 χλμ. από το χωριό Σιναμπάνγκ. Ο σεισμός εντοπίστηκε σε βάθος 18 χλμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 2