Κόσμος

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Ταρακουνήθηκαν οι νοτιοανατολικές περιοχές

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (18.9.2023) στην Ταϊβάν, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται νοτιοανατολικά στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:21 (ώρα Ελλάδας) στην Ταϊβάν και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 183,5 χιλιόμετρα.

Όπως αναφέρει το Γερμανικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωεπιστημών, ο σεισμός ήταν 6,1 Ρίχτερ και «χτύπησε» στα νοτιοανατολικά της Ταϊβάν, με το εστιακό του βάθος να εντοπίζεται στα 171 χιλιόμετρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέλη της Greenpeace έβαψαν κόκκινα τα νερά σιντριβανιού στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο για τον εξοπλισμό του Ισραήλ
Μέλη της οργάνωσης έριξαν στη λιμνούλα του σιντριβανιού ένα κόκκινο υγρό, το οποίο μετέφεραν σε δοχεία με την επιγραφή «Σταματήστε να οπλίζετε το Ισραήλ»
Μέλη της Greenpeace έριξαν κόκκινη μπογιά στη λίμνη του σιντριβανιού της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Λονδίνο