Site icon NewsIT

“Σφάχτηκαν” Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – «Δεν είσαι φίλη μου! Είσαι υποκρίτρια»

11.02.2018 | 13:23
“Σφάχτηκαν” Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – «Δεν είσαι φίλη μου! Είσαι υποκρίτρια»

"Φούντωσε" και πάλι η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες του «Sex and The City», Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που έγιναν γνωστές ως "Σαμάνθα" και "Κάρι" αντίστοιχα. Η αιτία αυτή τη φορά ήταν τα... συλληπητήρια της Σάρα Τζέσικα Πάρκελ στην Κιμ Κατράλ για τον ξαφνικό "χαμό" του αδελφού της.

Ο αδελφός της τηλεοπτικής “Σαμάνθα” εξαφανίστηκε από το σπίτι του και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε νεκρός. Η διάσημη ηθοποιός με ένα post στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την ξαφνική απώλεια του αδελφού της.

Φίλοι και οι θαυμαστές έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη και τα συλλυπητήρια τους με την Κιμ Κατράλ να τους ευχαριστεί δημοσίως για τη συμπαράσταση.

Διαδικτυακό “ξεκατίνιασμα”

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμπρωταγωνίστρια και… πρώην φίλη της Κατράλ έγραψε σε σχόλιο στην δημοσίευση της: «Αγαπητή Κιμ, την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και τους δικούς σου για το θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού».

Η απάντηση της Κατράλ ήταν ακαριαία: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Σάρα Τζέσικα Πάρκερ».

Η 61χρονη είχε αναρτήσει ήδη ένα κείμενο πριν από 3 ημέρες, που έλεγε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, τους φίλους και τους συναδέρφους μου στο Sex and the City για την υποστήριξη σε εμένα και την οικογένειά μου τις τελευταίες 72 ώρες».

Στη συνέχεια ανάρτησε άλλο ένα ποστ που έγραφε: “Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘Πότε αυτή η υποκρίτρια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θα σε αφήσει ήσυχη; Οι συνεχείς επαφές σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Επίτρεψέ μου να στο ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του καλού κοριτσιού”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version