Κόσμος

Σιδηροδρομικό ατύχημα στην Αλεξάνδρεια – 40 τραυματίες

Μία μηχανή τρένου έπεσε στο πίσω βαγόνι αμαξοστοιχίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξάνδρειας, προκαλώντας τον τραυματισμό 40 επιβατών.

Όπως ενημέρωσε ο Κυβερνήτης της πόλης της Αλεξάνδρειας, Μοχάμεντ Ελ Σερίφ, δεν υπάρχουν θύματα.

Όλοι οι τραυματισμένοι, κυρίως με μώλωπες και κατάγματα, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, με 27 ασθενοφόρα που έφτασαν επί τόπου.

Το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι όλοι οι τραυματίες θα λάβουν την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη έως ότου αναρρώσουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά χάρη στις ΗΠΑ» λέει ο Λευκός Οίκος απαντώντας για το Άγαλμα της Ελευθερίας
«Μονάχα χάρη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά σήμερα, επομένως θα έπρεπε να είναι πολύ ευγνώμονες προς τη μεγάλη χώρα μας»
Το Άγαλμα της Ελευθερίας