Κόσμος

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δανία! Πληροφορίες για νεκρούς!

Σιδηροδρομικό δυστύχημα έγινε σε γέφυρα στη Δανία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ όλα έγιναν νωρίς το πρωί όταν δυο τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα έγινε πάνω στην γέφυρα Great Belt που ενώνει τα νησιά Zealand και Funen στη Δανία. Η γέφυρα ήταν κλειστή λόγω των ισχυρών ανέμων. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και πολλά ασθενοφόρα. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ritzau, οι νεκροί είναι έξι. Από τις εικόνες που στέλνουν τα διεθνή πρακτορεία από το σημείο, φαίνεται ότι μια εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατική. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εκτός από τους έξι νεκρούς υπάρχουν και 8 τραυματίες.

denmark

Χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες από τις πρώτες εικόνες

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1080391324635938816

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού