Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σκάνδαλο εκατομμυρίων! Η Μελάνια Τραμπ απέλυσε την κολλητή της

Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η Μελάνια Τραμπ απέλυσε την κολλητή της Stephanie Winston Wolkoff.

Ήταν πριν από λίγες μέρες που είχε αποκαλυφθεί ότι η Επιτροπή Ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε εταιρεία φίλης της Μελάνια Τραμπ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απέλυσε την κολλητή της Stephanie Winston Wolkoff. Η εταιρεία της είχε πάρει 33 εκατομμύρια δολάρια για τη διοργάνωση της ορκωμοσίας του συζύγου της.

Η απόλυση, σύμφωνα με τους New York Times, ήρθε μετά τον τεράστιο λογαριασμό που εξόργισε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δήλωσε ότι διέκοψαν τη συνεργασία με τη Stephanie Winston Wolkoff. “Την ευχαριστούμε για τη σκληρή δουλειά της και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο”.

Το σκάνδαλο και η απόλυση από τη Μελάνια Τραμπ

Ήταν οι New York Times που πριν από δύο εβδομάδες αποκάλυψαν ότι η εταιρεία WIS της Stephanie Winston Wolkoff ξόδεψε διπλάσια χρήματα από αυτά που είχαν δαπανηθεί στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.

Η φίλη της Μελάνια Τραμπ απολύθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο γυναίκες ήταν από χρόνια φίλες, με τη Μελάνια να έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές στο πλευρό της διοργανώτριας εκδηλώσεων.

Η Stephanie Winston Wolkoff υπερασπίστηκε τα χρήματα που δαπανήθηκαν, τονίζοντας ότι διατηρούν στενές σχέσεις με τη Μελάνια Τραμπ. Ανέφερε μάλιστα ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις συμβουλές της σε ανεπίσημη βάση.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις