Δευτέρα, 28 Οκτ.
24oC Αθήνα

Σκάνδαλο Γουαϊνστάιν: Η Χίλαρι Μπέρτον ξεμπροστιάζει τον Μπεν Άφλεκ – “Με χούφτωσε” [vid]

Χίλαρι Μπέρτον

Το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο Χόλιγουντ. Στο στόχαστρο ο Μπεν Άφλεκ. Η Χίλαρι Μπέρτον θυμάται όταν την παρενόχλησε στα 21.

Μετά το σκάνδαλο μεγατόνων με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν τα στόματα στο Χόλιγουντ ανοίγουν. Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ που καταδίκασε τη στάση του. Τον κατηγόρησε και η Χίλαρι Μπέρτον.

Μετά από ένα tweet θαυμάστριας που ανέφερε το περιστατικό με αφορμή την υπόθεση Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, η Χίλαρι Μπέρτον πήρε θέση. ο Μπεν Άφλεκ κατηγορήθηκε πως γνώριζε όσα έκανε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Με ένα μήνυμά του εξέφραζε πόσο τον αρρώστησαν και τον θύμωσαν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του παραγωγού.

Μπεν Άφλεκ

Μετά τη δήλωσή του η Rose McGowan τον αποκάλεσε ψεύτη, τονίζοντας πως χρόνια γνώριζε τι είχε κάνει. Τότε μια θαυμάστρια έγραψε ότι “είχε χουφτώσει τη Χίλαρι Μπέρτον στο TLR μια φορά. Όλοι το ξέχασαν”. Υπήρχε όμως μια απρόσμενη απάντηση.

Χίλαρι Μπέρτον: “Δεν το ξέχασα. Ήμουν παιδί”

Η ηθοποιός Χίλαρι Μπέρτον του One Tree Hill έκανε παρέμβαση. “Εγώ δεν το ξέχασα”. Το περιστατικό είχε συμβεί το 2003. Η Χίλαρι ευχαρίστησε τη θαυμάστρια για την υποστήριξή της. “Ήμουν παιδί”. Ήταν 21 ετών όταν ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε στην εκπομπή. Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο από το TRL όπου μιλούσε για το γεγονός ότι τη χούφτωσε ο Μπεν Άφλεκ.

“Κορίτσια είμαι τόσο εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητά σας. Έπρεπε να γελάσω τότε για να μην κλάψω. Σας στέλνω την αγάπη μου”, ήταν το μήνυμα που συνόδευε με βίντεο από την εκπομπή.

Η Χίλαρι Μπέρτον, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό του Walking Dead Jeffrey Dean Morgan, δούλευε από το 1999 στο MTV. Μέχρι που πήρε τον ρόλο της Peyton Sawyer στη σειρά One Tree Hill.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις