Site icon NewsIT

Σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Με βίασε μετά τα BAFTA – Όργια με τη βοηθό

26.10.2017 | 12:55
Natassia Malthe Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σε βάρος του παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Kαταγγελία βιασμού από την ηθοποιό Natassia Malthe μετά τα βραβεία BAFTA.

Η ηθοποιός και μοντέλο Natassia Malthe κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιασμό. Υποστηρίζει ότι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν μπήκε στο δωμάτιό της στο Sanderson Hotel μετά τα βραβεία BAFTA του 2008. Αφού κάθισε στο κρεβάτι, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Άρχισε να της λέει για μια σειρά από διάσημες γυναίκες που έχει πάει και της επιτέθηκε. Τη βίασε παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει. “Δεν έβαλε προφυλακτικό”, τόνισε η 43χρονη ηθοποιός. “τραβήχτηκε και άρχισε να αυνανίζεται πριν την εκσπερμάτιση. Τότε έφυγε από το δωμάτιο”.

Σύντομα την κάλεσε ξανά και της ζήτησε να κάνει οντισιόν για την επερχόμενη ταινία του “Nine”. Συμφώνησε λόγω της επιθυμίας της να παίξει στο πολυπόθητο έργο για το γεγονός ότι θα περνούσε από οντισιόν για τον Rob Marshall. Πίστευε ότι θα πάρει ένα μικρό ρόλο μετά την οντισιόν και ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και χορού.

Ανήθικες προτάσεις του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την κάλεσε ξανά και ζήτησε να τη συναντήσει. Της είπε ότι θα ήταν παρών και ένας βοηθός του. Όταν έφτασε, η γυναίκα που της είπε ότι ήταν βοηθός του άρχισε να του κάνει στοματικό έρωτα. Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν τότε της ζήτησε να κάνουν τρίο.

“Ήμουν πολύ απρόθυμη να μιλήσω σήμερα. Με τρομάζει. Ωστόσο οι στενοί μου φίλοι με ενθάρρυναν να το κάνω. Το κάνω και για τον τρίχρονο γιο μου ώστε να καταλάβει πώς να σέβεται και να φέρεται στις γυναίκες. Αλλά και για αμέτρητα νέα κορίτσια που δεν θα έπρεπε να βιώσουν ό,τι πέρασα. Και για όλες τις γυναίκες που πήγαν πριν και μετά από εμένα στο Χόλιγουντ για να πετύχουν”.

Η Natassia Malthe ελπίζει τα λόγια της να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φέρονται στις γυναίκες στη βιομηχανία. “Στις 10 Φεβρουαρίου 2008 ήμουν στο Λονδίνο για τα βραβεία BAFTA. Ήμουν εκπρόσωπος για την LG. Δούλευα στο Λονδίνο. Μετά τα βραβεία πήγα σε ένα πάρτι με τον μάνατζέρ μου. Μου πρότεινε να φωτογραφηθώ με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν όπως έκανα και με πολλούς διάσημους εκείνη τη νύχτα.

Ενώ μιλούσα με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν με ρώτησε που έμενα στο Λονδίνο και του είπα ότι είχα δωμάτιο στο Sanderson Hotel. Αυτή ήταν η μόνη μας επαφή και δεν άργησε να φύγει από το πάρτι. Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ήταν με τη σύζυγό του Georgina Chapman. Μόλις τελείωσα τη δουλειά μου εκείνο το βράδυ γύρισα στο ξενοδοχείο. Ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ όταν άκουσα να χτυπάνε επανειλημμένα την πόρτα. “Άνοιξε την πόρτα Natassia Malthe, ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είμαι”.

Ήμουν τρομοκρατημένη και ταπεινωμένη. Ήταν πολλοί άνθρωποι της βιομηχανίας που έμεναν στο ξενοδοχείο. Ανησυχούσα πως όλοι θα ξύπναγαν και θα νόμιζαν ότι κοιμάμαι μαζί του. Άνοιξα την πόρτα. Το πρόσωπό του δεν έμοιαζε φυσιολογικό. Αναρωτήθηκα αν είχε πάρει ναρκωτικά. Μπήκε στο δωμάτιο, έβγαλε το παντελόνι του και κάθισε στο κρεβάτι. Ένιωθα πανικό και αναρωτιόμουν τι πρέπει να κάνω. Ξαφνικά μου επιτέθηκε και προσπαθούσα να τον απομακρύνω αλλά ήταν πολύ μεγαλόσωμος. Με βίασε. Δεν ήταν συναινετικό. Δεν έβαλε προφυλακτικό. Ωστόσο δεν τελείωσε μέσα μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version