Κόσμος

Σκληρές εικόνες! Καταζητούμενη πυροβολεί αστυνομικούς και την “γκρεμίζει” περιπολικό! [vid]

Η αστυνομία της Τούλσα, στην Οκλαχόμα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα περιπολικού. Δείχνει τη στιγμή που το όχημα της αστυνομίας ρίχνει στο έδαφος μία καταζητούμενη γυναίκα, η οποία κατηγορούνταν για μία σειρά βίαιων εγκλημάτων. Η γυναίκα τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Οι στιγμές είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η καταζητούμενη Madison Sueann Dickson, ύποπτη για αρκετές υποθέσεις πυροβολισμών, εντοπίζεται το Σάββατο, 18.03.2017, να οδηγεί στην περιοχή και όταν οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το όχημά της, εκείνη κατεβαίνει και αρχίζει να τρέχει πεζή, κρατώντας στα χέρια της ένα όπλο!

Πηγαίνει, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, αφού πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, με τον Jonathan Grafton, αστυνομικό του τμήματος της Τούλσα, να την καταδιώκει και πραγματικά να τη “γκρεμίζει” στο έδαφος!

Η αστυνομία χρησιμοποίησε όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (σ.σ. συσκευή για ηλεκτροσόκ) για να σιγουρέψει πως η καταζητούμενη δεν ήταν πλέον επικίνδυνη, ενώ τελικά η Dickson υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι, λίγες ώρες αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια (μετ’ αποδοχών), όσο οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε τις σοκαριστικές στιγμές

Πηγή: rt.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
4 τραυματίες από την επίθεση ρωσικών drones στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές - Οι Ουκρανοί λένε ότι κατέρριψαν 56
Θραύσματα από drone προκάλεσαν επίσης ζημιές σε μια κατοικία και σε αρκετά κτίρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πυρκαγιές σε διαφορετικά τμήματα της ουκρανικής πρωτεύουσας
Επίθεση ρωσικών drones στο Κίεβο
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945