Κόσμος

Σκόπια: Ο στρατός άνοιξε πυρ κατά μεταναστών στα σύνορα με την Ελλάδα

Προειδοποιητικές βολές κατά μεταναστών έριξε ο σκοπιανός στρατός στα σύνορα με την Ελλάδα, ώστε να αποτρέψει την είσοδο των μεταναστών στα Σκόπια.

Αυτό αναφέρει το σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ με το περιστατικό να διαδραματίζεται στα σύνορα ανάμεσα στα Σκόπια και την Ελλάδα στην περιοχή της Γευγελής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η περίπολος είδε μια ομάδα μεταναστών και αφού τους φώναξε να σταματήσουν, στη συνέχεια έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα ώστε να φοβηθούν και να επιστρέψουν και πάλι στην ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρει το ΜΙΑ τα περιστατικά αυτά είναι συχνά στα σύνορα ανάμεσα στις δυο χώρες και αρκετές ο φορές ο στρατός έχει πυροβολήσει στον αέρα για να αποτρέψει μετανάστες να περάσουν στα Σκόπια.

Πηγή: MIA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Έχει ξεκινήσει γενικευμένη ρωσική επίθεση στα βορειοανατολικά» λέει ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας
«Παρατηρούμε σχεδόν διπλασιασμό του αριθμού των εχθρικών επιθέσεων σε όλες τις κύριες κατευθύνσεις στη γραμμή του μετώπου», δήλωσε ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού Ολεξάντρ Σίρσκι
Μονάδα πυροβολικού μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού εκτοξεύει πολλαπλούς πυραύλους (MLRS) προς τα ρωσικά στρατεύματα