Κόσμος

Σκότωσε τη γυναίκα του με δυο δηλητηριώδη φίδια

Ένας άνδρας στην Ινδία συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία πως χρησιμοποίηση δυο δηλητηριώδη φίδια για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις αρχές στην πολιτεία Κεράλα (νότια Ινδία), ο Σούρατζ, ηλικίας 27 ετών, προμηθεύτηκε μια οχιά για να δαγκώσει τη σύζυγό του Ούτρα. Η νεαρή γυναίκα επέζησε της επίθεσης, όμως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2 μήνες, περιέγραψε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την έρευνα Άσοκ Κουμάρ.

Καθώς η Ούτρα ανάρρωνε στο σπίτι των γονιών της, ο Σούρατζ πέταξε πάνω της, ενώ εκείνη κοιμόταν, μια κόμπρα, που είχε πάρει από έναν εκτροφέα ερπετών. «Ο Σούρατζ έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με την Ούτρα, κάνοντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ακολουθούσε την πρωινή ρουτίνα του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας της Ούτρα», αναφέρει η αστυνομία. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της Ούτρα άρχισαν να υποψιάζονται τον γαμπρό τους, όταν εκείνος δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος της περιουσίας της, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της. Η Ούτρα προερχόταν από εύπορη οικογένεια, σε αντίθεση με εκείνη του Σούρατζ, που εργάζεται σε τράπεζα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως ο ύποπτος είχε επαφές με εκτροφείς ερπετών και έψαχνε βίντεο με φίδια στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η προίκα της Ούτρα ήταν διόλου ευκαταφρόνητη: σχεδόν 100 χρυσά νομίσματα, ένα καινούργιο αυτοκίνητο και μισό εκατομμύριο ρουπιες σε ρευστό (6000 ευρώ).

«Ο Σούρατζ φοβόταν ότι παίρνοντας διαζύγιο από την Ούτρα δεν θα μπορούσε να πάρει την προίκα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφάσισε να τη σκοτώσει», επισημαίνει η αστυνομία.

Εκτός από τον δολοφόνο συνελήφθη και ο άνθρωπος που του προμήθευσε τα φίδια.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κυβέρνηση Τραμπ μεθοδεύει απελάσεις μεταναστών με νόμο του 18ου αιώνα – Το αίτημα στο ανώτατο δικαστήριο
Στις 15 Μαρτίου εκδόθηκε προσωρινή εντολή για αναστολή απέλασης 200 ανθρώπων, μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, κίνηση της κυβέρνησης Τραμπ που βασίστηκε στον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Οι ΗΠΑ απελαύνουν φερόμενα μέλη του Tren de Aragua για να φυλακιστούν στο Ελ Σαλβαδόρ