Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, η 16χρονη, Amy Joyner, φαίνεται να είναι πεσμένη στα γόνατα πριν καταλήξει νεκρή μετά από καυγά με μία ομάδα άλλων κοριτσιών, στις τουαλέτες του σχολείου. Η αστυνομία του Wilmington επιβεβαίωσε πως η σοκαριστική επίθεση έχει αποτυπωθεί στην κάμερα, ίσως και από περισσότερα από ένα άτομα. Η αστυνομία ακόμη τόνισε πως δεν χρησιμοποιήθηκε οποιουδήποτε είδους όπλο.
Η 16χρονη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και κατέληξε μετά από λίγο. Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως έγινε ανάκριση σε τρεις έφηβες, οι οποίες πλέον έχουν αποβληθεί από το σχολείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Τώρα ξέρουν ότι έχουν μπλέξει άσχημα και μπορεί να περάσουν ένα μεγάλο διάστημα στην φυλακή”, είπε ο δήμαρχος Ντένις Ουίλιαμς στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News.
Ερωτηθείς αν πιστεύει πως έτσι πρέπει να τιμωρηθούν οι έφηβες, ο δήμαρχος απάντησε: “Είμαι συνταξιούχος αστυνομικό/ Αν τα ευρήματα δείξουν πως είναι οι δράστες και ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του, τότε ασφαλώς”.
Πηγή: cbsnews.com