Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σοκ στην πόλη του πιλότου Andreas Lubitz! Tι λέει Έλληνας που ζει στο Montabaur

Σοκ στην πόλη του πιλότου Andreas Lubitz! Tι λέει Έλληνας που ζει στο Montabaur

Πήρε μαζί του 149 ψυχές! Ο πιλότος Andreas Lubitz βύθισε στο πένθος ολόκληρο τον κόσμο. Τι λέει στο Newsit ένας Έλληνας που ζει στην πόλη στην οποία έμενε ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις.

Αυτοκτόνησε ή ήταν πράξη τρομοκρατικής ενέργειας; Ο,τι και αν έκανε τον Andreas Lubitz  που απο μικρός ήθελε να γίνει πιλότος, να ρίξει το αεροπλάνο στις Αλπεις κάνοντας τον κόσμο να…παγώσει, το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο παγκόσμιος θρήνος για τους νεκρούς!

Στην πόλη οπου βρίσκεται το σπίτι του πιλοτου, στο Montabaur που βρίσκεται στο κρατίδιο Ρηνανίας – Παλατινάτου της Γερμανίας οι πολίτες είναι σε κατάσταση σοκ!

Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Κωνσταντίνος Πατσιούρας με καταγωγή από την Καρδίτσα o οποίος ζει στo Μοntabaur της Γερμανίας “εάν ειναι αυτό που άκουσα στις ειδήσεις, ειναι πολύ τρομερό. Οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι αυτή τη στιγμή γιατί νομίζω οτι από την πόλη είναι και άλλα 4 άτομα που ήταν επιβάτες στο αεροπλάνο. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή”.

Ακούστε όσα είπε στο NewsIT ο κύριος Πατσιούρας:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε