Κόσμος

Σοκ στο Λίβερπουλ! Έσερνε “παιδί” με λουρί στο πεζοδρόμιο [vid]

Σάλος για βίντεο που δείχνει γυναίκα να σέρνει με λουρί "παιδί" στους δρόμους του Λίβερπουλ.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να σέρνει ένα “παιδί” με το λουρί στο πεζοδρόμιο. Ο Joe Cain που ανέβασε το βίντεο στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης επέμεινε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό.

Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι δεν πρόκειται για παιδί αλλά για κούκλα στην πραγματικότητα. “Περπατούσα στην πόλη και το παιδί έπεσε. Η γυναίκα τότε, που είδε το παιδί να πέφτει κάτω, συνέχισε να περπατά.

Παιδί ή κούκλα;

Το παιδί φαινόταν καλά. Όσοι το είδαν δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Τι να πουν ή τι να κάνουν. Συνέχισαν να περπατούν έτσι για λίγη ώρα”.

Το βίντεο έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις, με άλλους να κατηγορούν τον άνθρωπο που το ανέβασε σημειώνοντας πως πρόκειται για κούκλα. Ο Joe ωστόσο επέμεινε πως το βίντεο είναι αυθεντικό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Στάρμερ βλέπει σε λίγες ώρες τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον και ο Ζελένσκι θα πάει από εκεί στο Λονδίνο
Ο Στάρμερ αναμένεται μετά τον Μακρόν να τονίσει και αυτός στον Τραμπ ότι είναι αναγκαία η υποστήριξη των ΗΠΑ σε ενδεχόμενη ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ σε εκδήλωση στο Λονδίνο για τα τρία χρόνια από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία