Site icon NewsIT

Σοκ! Βίασαν και σκότωσαν την κόρη τους και τους είπαν να κάνουν άλλο παιδί

11.01.2016 | 20:03
Σοκ! Βίασαν και σκότωσαν την κόρη τους και τους είπαν να κάνουν άλλο παιδί

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει για τους αξιωματούχους στην Ταϊλάνδη η αδερφή της 23χρονης Hannah Witheridge που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στην Ταϊλάνδη. Έχουν περάσει δύο χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα, με τη Laura Witheridge να κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τα όσα πέρασε η οικογένειά της.

Η 23χρονη Laura Witheridge και ο 24χρονος φίλος της βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ βρίσκονταν σε παραλία στο Koh Tao τον Δεκέμβριο του 2014, με τους Zaw Lin και Win Zaw Tun να καταδικάζονται σε θάνατο τον περασμένο Δεκέμβριο. Η αδερφή της έρχεται να καταρρίψει τον μύθο του όμορφου και ασφαλούς τουριστικού προορισμού για την Ταϊλάνδη, αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική αντιμετώπιση από τους τοπικούς αξιωματούχους.

Μεταξύ των συγκλονιστικών ερωτημάτων δικαστικών υπαλλήλων στην οικογένειά της κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν “γιατί βρίσκεστε εδώ”, “γιατί νοιάζεστε”, “είναι ήδη νεκρή, γιατί ενοχλείστε τόσο;” “γιατί κάνετε έτσι; θα επιστρέψει σε 30 μέρες ως κάτι άλλο και μπορεί να έχει καλύτερη τύχη”, ενώ τους προέτρεψαν να γυρίσουν πίσω και να κάνουν άλλο παιδί. Αυτά, όπως ισχυρίστηκε, είναι η απόδειξη του ελάχιστου σεβασμού για την ανθρώπινη ζωή στην Ταϊλάνδη.

So, as some of you may have already seen- there has been another death of yet another British National on koh tao. I…

Δημοσιεύτηκε από Laura Witheridge στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Στη δίκη των δύο δραστών ακούγονταν κατηγορίες από την υπεράσπιση για βασανιστήρια και ανικανότητα της αστυνομίας, με τις αρχές να εξιχνιάζουν το έγκλημα κάτω από έντονες πιέσεις και σε μια προσπάθεια να περιορίσει την αρνητική δημοσιότητα για την τουριστική βιομηχανία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version