Site icon NewsIT

Σοκαριστικό βίντεο! Αυτός ο άνδρας (περιέργως) κατάφερε να επιζήσει!

20.06.2016 | 18:34
Σοκαριστικό βίντεο! Αυτός ο άνδρας (περιέργως) κατάφερε να επιζήσει!

Είναι η στιγμή που ένα αυτοκίνητο κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και "καρφώνεται" πάνω σε έναν οδηγό μηχανής που βρίσκεται σταματημένος στην άκρη του δρόμου. Το περιστατικό συνέβη στην Παραγουάη και ο άνδρας όχι μόνο επέζησε, αλλά βρίσκεται και εκτός κινδύνου!

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά με ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους με τρόπο που μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και… γελοίος. Αυτή η περίπτωση είναι το… άλλο άκρο. Κι αυτό διότι ο πρωταγωνιστής είχε ένα… πραγματικό τετ α τετ με τον θάνατο, τον οποίο με ένα απίστευτο τρόπο κατάφερε τελικά να ξεγελάσει.

(Υπερβολικά) τυχερός μέσα στην ατυχία του!

Οι στιγμές έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος, σε δρόμο της Παραγουάης και το βίντεο δημοσίευσε αρχικά το liveleak.com. Δείχνει δύο άνδρες να συζητούν στην άκρη του δρόμου. Ο ένας είναι πεζός κι ο δεύτερος πάνω στη μηχανή του.

Ξαφνικά, στο πλάνο φαίνεται ένα μαύρο, πολυτελές αυτοκίνητο να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με πορεία… καρφί προς τους δύο άνδρες.

Ο πεζός αντιλαμβάνεται το… κακό που πλησιάζει και καταφέρνει την τελευταία στιγμή να φύγει από το σημείο, ωστόσο ο άνδρας με το μοτοσυκλέτα έχει γυρισμένη την πλάτη του και τότε το αυτοκίνητο πραγματικά τον σηκώνει στον αέρα.

Το πως κατάφερε τελικά αυτός ο άνδρας να επιζήσει είναι απορίας άξιον, αφού η σύγκρουση ήταν κάτι παραπάνω από σφοδρή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Πηγή: dailymail.co.uk

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version