Κόσμος

Σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε καταδικαστεί επειδή στραγγάλισε τη σύζυγό του

Ο σωματοφύλακας που απεικονίζεται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, είναι ένας πρώην αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βρετανίας που έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, επειδή στραγγάλισε τη σύζυγό του «μέχρι να φτάσει στο τσακ να τη σκοτώσει».

Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό (28.9.2022) δημοσίευμά της η DailyMail για τον ψηλό γεροδεμένο σωματοφύλακα που φαίνεται να συνοδεύει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, καθώς έφευγαν από το εξοχικό Frogmore για να πάνε στον σταθμό Euston του Λονδίνου.

Ο σωματοφύλακας είναι ο 51χρονος Pere Daobry, ο οποίος, παρά την προστασία υψηλού προφίλ που παρέχει στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του, όταν αυτή του είπε ότι δεν τον αγαπούσε πια.

Ο 51χρονος γλύτωσε τη φυλάκιση επειδή κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του. Αλλά η γυναίκα του τον περιέγραψε ως «τρελό» και τελικά αυτοκτόνησε. Για αυτό και η παρουσία του πλάι στη Μέγκαν Μαρκλ, γνωστή για τις δηλώσεις της υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων, έχει εγείρει πολλά ερωτήματα.

Μια πηγή είπε: «Όταν σκέφτεσαι πόσο έντονα υπερασπίζεται η Μέγκαν τα γυναικεία ζητήματα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι έχει προσληφθεί ένας σωματοφύλακας με αυτό το υπόβαθρο. Η σύζυγός του, Σάρα, πέρασε μια βαθιά τραυματική περίοδο μαζί του και είμαι σίγουρος ότι αν η Μέγκαν και ο Χάρι γνώριζαν τι έχει συμβεί, δεν θα τον ήθελαν για σωματοφύλακα».

«Ήταν τρομερό σοκ όταν είδα τη φωτογραφία και αναγνώρισα τον Pere αμέσως – είναι αρκετά ψηλός και έχει ουλές στο πρόσωπό του, επομένως είναι αρκετά αναγνωρίσιμος», προσθέτει η πηγή και τονίζει ότι «φέρθηκε απαίσια στη Σάρα. Είχε χρειαστεί να δραπετεύσει από παράθυρο 2 φορές για να του ξεφύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πανικός» σε πτήση προς Ρόδο με μεθυσμένο επιβάτη - Αρνήθηκε να καθίσει και τον έδεσαν με ζώνες στην θέση του
Ο άνδρας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο νησί, δεν ακολούθησε τις εντολές του πληρώματος, αναγκάζοντας τον πιλότο να ματαιώσει την προσγείωση και τις αρχές να τον συλλάβουν
Στιγμιότυπο από τη σύλληψη του επιβάτη
Πρώην εκπαιδευτικός στη Γαλλία κατηγορείται για τον εκφοβισμό 3 μαθητών της - Ήταν καθηγήτρια της 11χρονης που αυτοκτόνησε το 2019
Σήμερα αναμένεται η απόφαση δικαστηρίου για την 62χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για εκφοβισμό, ο οποίος φέρεται να οδήγησε στον απαγχονισμό της 11χρονης μαθήτριας
Σχολική τάξη