Site icon NewsIT

Σουηδία: Ακούστηκε κρότος και έτρεμε η πίστα – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος στο λούνα παρκ

25.06.2023 | 18:40
Σουηδία: Ακούστηκε κρότος και έτρεμε η πίστα – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος στο λούνα παρκ

People visit Grona Lund amusement park in Stockholm, Sweden, September 5, 2009. A fatal accident took place on the park's roller coaster Jetline on June 25, 2023, according to local media. Fredrik Persson/TT News Agency/via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. SWEDEN OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SWEDEN.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος σε λούνα παρκ στη Στοκχόλμη της Σουηδίας με έναν νεκρό και εννιά τραυματίες.

Το τρενάκι στο λούνα παρκ στη Στοκχόλμη της Σουηδίας εκτροχιάστηκε και από τους τραυματίες οι τρεις είναι πιο σοβαρά. Τρεις από τους τραυματίες είναι παιδιά που έχουν χτυπήσει ελαφρά.

Όπως αναφέρει η Expressen, στο τρενάκι ήταν 14 άτομα όταν συνέβη το δυστύχημα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι τροχοί βγήκαν από τη πορεία τους και το τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσουν τουλάχιστον δύο άνθρωποι στο έδαφος. Ενα άλλο άτομο μπόρεσε και κρατήθηκε την τελευταία στιγμή.

 

Το βαγόνι, αφού εκτροχιάστηκε, άρχισε να γλιστράει και μετά έπεσε κάτω. Μια δημοσιογράφος που ήταν στο λούνα παρκ την ώρα του δυστυχήματος ανέφερε ότι άκουσε έναν μεταλλικό θόρυβο και παρατήρησε ότι πίστα έτρεμε την ώρα του δυστυχήματος.

 

Τα σουηδικά μέσα γράφουν ότι νεκρός είναι ένας από αυτούς που εκτινάχθηκαν. 

 

Στο λούνα παρκ που έκλεισε προσωρινά έφτασαν στο ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες, ενώ ξεκίνησε και έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version