Site icon NewsIT

Σπάνιο βίντεο! Η βασίλισσα Ελισάβετ παίζει με τον ενός έτους Κάρολο

07.03.2016 | 15:36
Σπάνιο βίντεο! Η βασίλισσα Ελισάβετ παίζει με τον ενός έτους Κάρολο

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας που γιορτάστηκε χθες στη Βρετανία, η βρετανική βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα ένα σπάνιο βίντεο με την 23χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τον ενός έτους πρίγκιπα Κάρολο.

Στο σπιτικό βίντεο του 1949, η 23χρονη Ελισάβετ φαίνεται να παίζει με τον πρωτότοκο γιο της Κάρολο, να τον πειράζει και να τον κοιτάζει ως περήφανη μητέρα από το παράθυρο την ώρα που έχει βγει έξω από το σπίτι. Το ασπρόμαυρο βίντεο φέρεται να έχει τραβήξει ο περήφανος πατέρας πρίγκιπας Φίλιππος στο Clarence House, τότε σπίτι της βασίλισσας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κυκλοφορήσει το βίντεο, καθώς είχε προβληθεί σε ντοκιμαντέρ του 2008 ως φόρος τιμής στον γιο και κληρονόμο της που γινόταν τότε 60 ετών. “Η μητέρα μου είναι πολύ περήφανη για την οικογένειά της, από όταν ήταν νέα μητέρα, μέχρι τώρα που είναι γιαγιά”, είχε δηλώσει τότε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Η βασίλισσα και ο δούκας του Eδιμβούργου είναι λάτρεις των σπιτικών βίντεο και εικάζεται πως υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ώρες καταγεγραμμένου υλικού της βασιλικής οικογένειας. Το υλικό βρίσκεται στο προσωπικό αρχείο της βασιλικής οικογένειας και φυλάσσεται στα θησαυροφυλάκια του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Πηγή: dailymail, thedailybeast

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version