Site icon NewsIT

Σπαρακτικό κοινωνικό πείραμα με “άστεγο” κορίτσι – Εσύ πώς θα αντιδρούσες; (ΒΙΝΤΕΟ)

13.07.2016 | 06:33
Σπαρακτικό κοινωνικό πείραμα με “άστεγο” κορίτσι – Εσύ πώς θα αντιδρούσες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πώς αντιδρά ο κόσμος στη θέα ενός "άστεγου" κοριτσιού ανάλογα με τον τρόπο που είναι ντυμένο εστιάζει ένα νέο σπαρακτικό κοινωνικό πείραμα.

Στο βίντεο η ηθοποιός Anano περιπλανιέται στους δρόμους φορώντας ένα όμορφο ροζ σακάκι, πράσινο φόρεμα, μαύρο καλσόν και μπότες. Μέσα σε δευτερόλεπτα, αρκετοί περαστικοί προσεγγίζουν την 6χρονη για να τη ρωτήσουν αν έχει χαθεί.

Όταν όμως αλλάζει τα ρούχα της, η στάση των ανθρώπων απέναντι στη μικρή Anano αλλάζει δραματικά. Έχοντας φορέσει βρώμικα ρούχα, κανείς δεν της δίνει σημασία. Τα πράγματα αλλάζουν ακόμα περισσότερο όταν επαναλαμβάνεται το κοινωνικό πείραμα σε μια καφετέρια.

Φορώντας τα “καλά” ρούχα, πολλοί είναι εκείνοι που της προσφέρουν κάτι να φάει και να πιει, ενώ όταν επιστρέφει με ατημέλητο λουκ οι περισσότεροι της ζητούν να απομακρυνθεί. Ένας μάλιστα πελάτης φωνάζει κάποιον από την καφετέρια και ζητά να την απομακρύνει.

Το κοινωνικό πείραμα ολοκληρώθηκε με τη μικρή Anano να είναι πολύ αναστατωμένη για να συνεχίσει. Πίσω από το βίντεο βρίσκεται η Unicef ως μέρος του #FightUnfair που καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν τα φτωχά παιδιά να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Πηγή: Mirror

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version