Site icon NewsIT

Στην εκκλησία με τη βασίλισσα William και Kate – Αστυνομικοί έψαχναν και τα παιδιά

28.12.2015 | 19:29
Στην εκκλησία με τη βασίλισσα William και Kate – Αστυνομικοί έψαχναν και τα παιδιά

Μία Κυριακή αφιερωμένη στην οικογένεια, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να περιτριγυρίζεται από όλα τα βασιλικά μέλη και να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο Sandringham Estate. Την παράσταση έκλεψε φυσικά, όπως πάντα, η Δούκισσα του Cambridge, που δέχτηκε λουλούδια από τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί και συνομίλησε μαζί τους.

Ο Πρίγκιπας William με την Kate Middleton κατέφθασαν στην εκκλησία χωρίς τα παιδιά τους George και Charlotte, που απ’ ότι φάνηκε, έμειναν στο παλάτι. Μαζί και ο πρίγκιπας Χάρι που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα μέσα με την έξαλλη ζωή του.

Όπως ήταν λογικό, για ακόμη μία φορά, δεν έλειψαν οι έρευνες από ένστολους και αστυνομικούς της περιοχής, οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνες προκειμένου να βεβαιώσουν την ασφάλεια για τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, οι αξιωματικοί ήλεγχαν καρότσια μικρών παιδιών αλλά και τις παιδικές τους τσάντες. Εκπαιδευμένοι σκύλοι βρίσκονταν στην περιοχή για παν ενδεχόμενο. Ο φωτογράφος Alban Donohoe δήλωσε, ”Η παρουσία της αστυνομίας ήταν δύο φορές πιο έντονη από πέρυσι. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Υπήρχαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και και σαρωτές σώματος. Ένα πραγματικό show της ένοπλης αστυνομίας. Μερικοί από τους θαμώνες σκέφτηκαν ότι ήταν λίγο περίεργο, αλλά όλα τελικά έγιναν με έναν πρόσχαρο τρόπο”.

Πηγή: Mirror, Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version