Κόσμος

Στον τάφο του Τσάβες ο Μαραντόνα – Στηρίζει τον Μαδούρο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε από τους πολίτες της Βενεζουέλας, «να συνεχίσουν την κληρονομιά του Τσάβες », εκλέγοντας την Κυριακή τον «κληρονόμο του» στην προεδρία της χώρας.

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκολα Μαδούρο, έναν εκ των δυο βασικών υποψηφίων, ο πρώην ποδοσφαιριστής, προέτρεψε με δήλωσή του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, τους πολίτες της χώρας, να «συνεχίσουν τον αγώνα».

«Μας άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε στη Λατινική Αμερική. Μας έμαθε ότι μπορούμε να βαδίζουμε μόνοι μας », είπε ο Μαραντόνα για τον εκλιπόντα πρόεδρο Τσάβες που ήταν προσωπικός του φίλος.

«Αυτός δεν είναι εδώ σωματικά, αλλά θα συνεχίσουμε με τον Νίκολα, θα συνεχίσουμε την κληρονομιά και δεν θα αφήσουμε να μας ποδοπατά κανένας», δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου, διότι δεν ήταν σε θέση να παραστεί στην κηδεία του.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, συμμετείχε επίσης , φορώντας μια κόκκινη φανέλα με τον αριθμό 10, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Μαδούρο στο Καράκας.

Διαβάστε

Το σχέδιο δολοφονίας του Μαντούρο και η κατάρα όσων δεν τον ψηφίσουν!

Βενεζουέλα: «Οι ΗΠΑ ήθελαν να σκοτώσουν τον Καπρίλες»

Ο Τσάβες μίλησε στον Χριστό για να βγεί Πάπας από την Λατινική Αμερική

Δεν μπορούν να ταριχεύσουν τον Ούγκο Τσάβες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 282 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 282 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ