Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Στόρμι Ντάνιελς: Μίλησα για το «αποκρουστικό» μόριο του Τραμπ για να πιστέψουν ότι το είχα δει

Στόρμι Ντάνιελς: Μίλησα για το «αποκρουστικό» μόριο του Τραμπ για να πιστέψουν ότι το είχα δει
Reuters

Η Στόρμι Ντάνιελς εξηγεί γιατί μίλησε δημόσια για το «αποκρουστικό» και με «μοναδική ανατομία», όπως αναφέρει η ίδια, μόριο του Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μιλά σε podcast της Daily Mail λίγες εβδομάδες μετά την καταδίκη του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση που αφορούσε τον χρηματισμό της

Η Ντάνιελς είναι το πρώτο άτομο από τις ΗΠΑ που μιλάει στο podcast «Everything I Know About Me», λίγο καιρό μετά την απόφαση περί ενοχής του Τραμπ για παραποίηση αρχείων όσον αφορά στα χρήματα που της δόθηκαν για να εξαγοράσουν τη σιωπή της.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η βρετανική εφημερίδα η Στόρμι Ντάνιελς μιλά για τον πόλεμο που δέχτηκε από υποστηρικτές του πρώην προέδρου και τη δυσπιστία με την οποί αντιμετωπίστηκε όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σύντομο ερωτικό δεσμό που είχε στο παρελθόν μαζί του. 

Σύμφωνα με την ίδια, αυτές τις αντιδράσεις την ώθησαν να αποκαλύψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την… ανατομία του Τραμπ, ώστε να γίνει πιστευτή.

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι έκανε σεξ με τη Ντάνιελς, πριν από 18 χρόνια, σε ξενοδοχείο.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί από τους φανατικούς υποστηρικτές του επιτίθενται λεκτικά στη 45χρονη σε καθημερινή βάση στα social media. 

Αντιμέτωπη με επικρίσεις, δυσπιστία και ακόμα και απειλές για τη ζωή της, η πρώην πορνοστάρ πήρε μια απόφαση: Να περιγράψει δημόσια «το ασυνήθιστο και αποκρουστικό πέος του».

«Ήταν ο μόνος τρόπος να αποδείξω ότι το είχα δει», λέει χαρακτηριστικά στο podcast.

«Πραγματικά πιστεύουν ότι τα επινόησα όλα αυτά, και ότι όλα είναι δικό μου λάθος» συνεχίζει η ίδια.

Η Στόρμι Ντάνιες, στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Full Disclosure», είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την βραδιά που πέρασε με τον Τραμπ, σε ξενοδοχείο της Νεβάδα το 2006, την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται.

Η Ντάνιελς ωστόσο επιμένει ότι όσα λέει αληθεύουν και μάλιστα υποστηρίζει ότι το 2011 την είχε προσεγγίσει ένας άγνωστος σε ένα πάρκινγκ, προειδοποιώντας την ότι δεν έπρεπε να κάνει δημόσιες αποκαλύψεις.

Όπως περιγράφει η Ντάνιελς στα απομνημονεύματά της για τον Τραμπ «έχει ένα τεράστιο κεφάλι σαν μανιτάρι. Ήμουν εκεί ξαπλωμένη, ενοχλημένη που με γ@μ….σε ένας τύπος με τρίχες σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταριού από το Μάριο Καρτ».

Τέλος χαρακτηρίζει το σεξ με τον Τραμπ ως ίσως το πιο απογοητευτικό της ζωής της.

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις