Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στραγγάλισε τη γυναίκα του όταν ανακάλυψε τον δεσμό του με τη νύφη τους

Στραγγάλισε τη γυναίκα του όταν ανακάλυψε τον δεσμό του με τη νύφη τους

Ήταν λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα που ο Stephen Searle στραγγάλισε τη γυναίκα του. Η Anne Searle είχε ανακαλύψει ότι είχε σχέση με τη νύφη τους.

Ο 64χρονος πρώην σύμβουλος του UKIP κάλεσε τις αρχές και ομολόγησε το άγριο έγκλημά του. Όταν τον ρώτησε πώς τη σκότωσε, είπε πως την έπνιξε.

Αρνείται τη δολοφονία της 62χρονης Anne Searle, με την οποία ήταν παντρεμένοι 45 χρόνια, και υποστηρίζει πως ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Η δολοφονία ήρθε όταν η Anne Searle ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με τη νύφη τους.

Το είχε μάθει λίγους μήνες πριν από τη μοιραία μέρα στις 30 Δεκεμβρίου. Ήταν κάτι, που όπως είπε ο 65χρονος, είχε προκαλέσει μεγάλη πίεση στον γάμο τους.

Το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου πιθανότατα τσακώθηκαν για μια ακόμα φορά και τη στραγγάλισε.

Η ερωτική σχέση με τη σύντροφο του γιου του

Είχαν αποκτήσει 3 γιους μαζί. Ο Searle δούλευε μαζί με τον γιο του Gary που είχε σχέση με την Anastasia Pomiateeva. Είχαν αποκτήσει παιδιά αλλά δεν είχαν παντρευτεί.

Ο 65χρονος άρχισε να πολιορκεί τη σύντροφο του γιου του και την κάλεσε στο κτίριο του συμβουλίου του UKIP. Ενώ έπιναν καφέ της είπε ότι δεν είχε κάνει σεξ πολύ καιρό.

Τη ρώτησε αν είναι ευτυχισμένη με τον γιο του Gary και αν θα ήθελε να τον κάνει ευτυχισμένο.

Προσπαθούσε για εβδομάδες να την κερδίσει και τις έστειλε φωτογραφίες να κάνει bodybuilding. Ξεκίνησαν ερωτική σχέση τον Απρίλιο του 2017 και το κράτησαν κρυφό από την οικογένεια. Κάτι που ανακάλυψαν τον Ιούνιο του 2017.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις