Πέμπτη, 8 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο σύζυγος του Έλτον Τζον αγόρασε σπίτι σε 33χρονο φίλο του!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook
ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook

Ο σύζυγος του Σερ Έλτον Τζον, Ντειβιντ Φέρνις, αγόρασε ένα χλιδάτο διαμέρισμα στο Λονδίνο για έναν πολύ καλό του φίλο, που γνώρισε πριν περίπου τρία χρόνια σε ένα κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “The sun” ο Ντέιβιντ, 52 χρονών, ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον 33χρονο Ντάνι Γουίλιαμς, ο οποίος δηλώνει γκέι, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν ένα βράδυ σε ένα κλαμπ, χωρίς όμως να είναι παρών ο διάσημος μουσικός, καθώς δεν προτιμάει αυτού του είδους την διασκέδαση.

Πριν λίγες μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο σύζυγος του Έλτον Τζον έδωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 330.000 λιρών και αγόρασε στον φίλο του Ντάνι ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, που βρίσκεται στο Νότιο Λονδίνο.

φωτο απο facebook

Παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τους δύο καλούς φίλους σε διάφορες στιγμές τους όπως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το  2012 σε ένα γιότ στο Πορτοφίνο της Ιταλίας , αλλά και κατά την παραμονή τους στη Μύκονο.

φωτο απο facebook

Τον Οκτώβριο του  2013, ο Ντέιβιντ γιόρτασε τα 51 γενέθλιά του στη Χαβάη και πλήρωσε τα μεταφορικά του Ντάνι προκειμένου να είναι μαζί στο σημαντικό αυτό γεγονός.

Από την πλευρά του ο Ντάνι, ο οποίος είναι προσωπικός γυμναστής και έχει αποκτήσει δύο παιδιά – έναν γιο 12 ετών και μία κόρη 10 ετών – από παλαιότερη σχέση του με γυναίκα, μίλησε στην εφημερίδα “The sun” αναφέροντας ότι είναι φίλος τόσο με τον Έλτον Τζον όσο και με τον Ντέιβιντ Φέρνις, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει για την αγορά του σπιτιού.

Μία πηγή από το περιβάλλον των δύο συζύγων, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι μαζί 9 χρόνια, τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία ρήξη μεταξύ των δύο.

ΠΗΓΗ: dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε