Site icon NewsIT

Συγκλονίζει η Sinead O’Connor: “Με κακοποιούσε σεξουαλικά η μητέρα μου”

12.09.2017 | 14:34
Sinead O'Connor

Λίγο καιρό μετά την κατάρρευση και τη νοσηλεία της, η Sinead O'Connor έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον Dr Phil.

Η Sinead O’Connor μίλησε στον Dr Phil για την κακοποίηση που υπέφερε ως παιδί στα χέρια της μητέρας της. Η τραγουδίστρια ανοίγεται πρώτη φορά μετά την πρόσφατη κατάρρευσή της τον Αύγουστο.

Υποστήριξε πως τα προβλήματα με την ψυχική υγεία της ξεκίνησαν ως αποτέλεσμα της σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης που αναγκάστηκε να υπομείνει για χρόνια. “Δεν ήταν καλά. Δεν ήταν πραγματικά καθόλου καλά. Θα έλεγα ότι ήταν δαιμονισμένη αλλά δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα” τόνισε η Sinead O’Connor. “Ήταν ένας θάλαμος βασανιστηρίων. Χαμογελούσε και χαιρόταν όταν σου έκανε κακό”.

Βασανιστήρια στη Sinead O’Connor

“Με έβαζε να λέω ξανά και ξανά πως “είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα” ενώ με χτυπούσε”, συμπλήρωσε. Αυτό κράτησε μέχρι τα 13 της χρόνια. Η Sinead O’Connor τότε έφυγε από το σπίτι.

Εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός πως η οικογένειά της δεν τη φροντίζει. Ανέλαβε ωστόσο μέρος των ευθυνών για την τεταμένη σχέση που έχει μαζί τους. “Προφανώς θέλω να είμαι πολύ προσεκτική γιατί αγαπώ την οικογένειά μου και δεν τους κατηγορώ. Δεν είναι εύκολο για τις οικογένειες ψυχικά ασθενών. Μπορεί να γινόμαστε δύσκολοι άνθρωποι”, τόνισε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version