Site icon NewsIT

Σύγκρουση… κορυφής! Λουλουδάτη Μελάνια εναντίον… σπορτίφ Μπριζίτ! Ποια κερδίζει; [pics]

26.05.2017 | 19:43
Φωτογραφίες από Reuters

Φωτογραφίες από Reuters

Μπριζίτ Τρονιέ και Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκαν ήδη δίπλα - δίπλα χθες, με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να "κλέβει" τις εντυπώσεις από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Οι δυο τους, πάντως, βρέθηκαν και σήμερα στην Κατάνια με τα φλας φυσικά να... παίρνουν φωτιά.

Η χθεσινή -και πρώτη- συνύπαρξη των δύο Πρώτων Κυριών της Γαλλίας και των ΗΠΑ, Μπριζίτ Τρονιέ και Μελάνια Τραμπ αντίστοιχα, ήταν αυτό που λέμε… πολυαναμενόμενη.

Η Μελάνια Τραμπ δε σταματά να κλέβει τις εντυπώσεις στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ, κατά το πρώτο του ταξίδι εκτός ΗΠΑ μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων, ενώ από την άλλη η Μπριζίτ Τρονιέ έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή της επικράτησης του Εμανουέλ Μακρόν να δείχνει συνεχώς την… γαλλική φινέτσα της.

Οι δύο κυρίες, λοιπόν, βρέθηκαν και σήμερα στο επίκεντρο, κατά την διάρκεια εκδηλώσεων στην Ταορμίνα, όπου γίνεται η σύνοδος των G7, αλλά και στην κατάνια.

Δεν βρέθηκαν δίπλα – δίπλα όπως χθες, ωστόσο οι παρουσίες τους έγιναν ξανά θέμα συζήτησης. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα ζαχαρί φόρεμα με ανεπαίσθητες ανάγλυφες λεπτομέρειες, ωστόσο η κάπα της ήταν… όλα τα λεφτά, με μεγάλα και διάφορα ανάγλυφα λουλούδια, και μια ασορτί μικρή τσάντα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορούσε επίσης μαύρα γυαλιά ηλίου, αλλά και ψηλοτάκουνες -ασορτί με το φόρεμα- γόβες.

Ο πρώτος Κύριος και το “παγωμένο” βλέμμα της Εμινέ Ερντογάν [pics, vid]

Δείτε τις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ από την Κατάνια

Από την άλλη, η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε ένα πιο… αθλητικό σύνολο, αφού εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό λευκό παντελόνι, μία κόκκινη μπλούζα με μακριά μανίκια και εντυπωσιακές πλατφόρμες. Η τσάντα ήταν επίσης λευκή, ενώ και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φορούσε γυαλιά ηλίου.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μπριζίτ Τρονιέ από την Κατάνια

Φωτογραφίες: Reuters / ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version