Κόσμος

Συναγερμός στα γραφεία του facebook! Ύποπτο πακέτο με σαρίν!

Επί ποδός είναι οι αστυνομικές αρχές καθώς ανιχνεύθηκε ύποπτο πακέτο στα γραφεία του Facebook στην Καλιφόρνια!

Σε ελέγχους ρουτίνας που έγιναν στα γραφεία του Facebook η ουσία σαρίν ανιχνεύτηκε μέσα στην αλληλογραφία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και τέσσερα κτίριο εκκενώθηκαν άμεσα, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο του Facebook τα τρία ελέγχθηκαν ήδη και είναι απολύτως ασφαλής για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι.

Δύο άνθρωποι πιθανόν να εκτέθηκαν σε αέριο σαρίν σε μια εγκατάσταση υπηρεσιών αλληλογραφίας της εταρείας Facebook στο Μένλο Παρκ στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

“Υπάρχουν δύο πιθανές περιπτώσεις ανθρώπων που εκτέθηκαν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν παρουσιάζουν σημάδια ή συμπτώματα”, τόνισε ο Τζον Τζόνσον. Το κτίριο εκκενώθηκε, πρόσθεσε.

Σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) σε έλεγχο ρουτίνας ένα εισερχόμενο πακέτο ανιχνεύστηκε θετικό στην ουσία του του νευροπαραλυτικού παράγοντα σαρίν, σύμφωνα με το Associated Press.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ταυτοποίησε τη σορό του αρχηγού της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινουάρ, 20 ημέρες μετά την επίθεση στη Γάζα
Η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ταξίαρχος Έφι Ντεφρίν, δήλωσε ότι έχουν επιβεβαιώσει με «DNA και άλλους ελέγχους» ότι η σορός ανήκε όντως στον Μοχάμεντ Σινουάρ
Ισραήλ - Λωρίδα της Γάζας
«Το Ισραήλ μας κόβει την επικοινωνία και την πρόσβαση στο διαδίκτυο» λένε ακτιβιστές μετά το «μπλόκο» του Madleen που πάει στη Γάζα
Μετά από 8 μέρες στη θάλασσα, το πλήρωμα σκοπεύει να φτάσει στη Γάζα μέχρι το πρωί της Δευτέρας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από το Ισραήλ, όμως οι ακτιβιστές τονίζουν ότι «οι επόμενες 24 ώρες είναι πολύ κρίσιμες»
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ στέκεται δίπλα σε παλαιστινιακή σημαία μετά την επιβίβασή της στο πλοίο Madleen και πριν αποπλεύσει για τη Γάζα μαζί με ακτιβιστές του Συνασπισμού Στόλου της Ελευθερίας 31
Πάνω από 100.000 διαδηλωτές σε συγκέντρωση στη Μαδρίτη κατά του Ισπανού πρωθυπουργού που κατηγορείται για διαφθορά - «Πέδρο Σάντσες παραιτήσου»
Το σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Μαφία ή Δημοκρατία». Εκπρόσωπος της κεντρικής κυβέρνησης στη Μαδρίτη εκτίμησε ότι στο συλλαλητήριο έλαβαν μέρος 45.000- 50.000 άνθρωποι
Ο Alberto Nunez Feijoo, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος, και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Jose Maria Aznar ποζάρουν για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του Ισπανού πρωθυπουργού Pedro Sanchez, με το σύνθημα «Μαφία ή Δημοκρατία» στη Μαδρίτη
1