Κόσμος

Συναγερμός στις Κάννες: Εκκένωσαν αίθουσα – Απειλή για βόμβα

Συναγερμός σήμανε στις Κάννες, όπου εκκενώθηκε αίθουσα μετά από απειλή για βόμβα. Οι Αρχές απομάκρυναν τον κόσμο από αίθουσα του κινηματογράφου Debussy στο Palais, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι εκπρόσωποι των Αρχών είπαν στον Τύπο ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ύποπτο πακέτο στην αίθουσα. Για αυτό και εκκένωσαν την αίθουσα ενώ λίγο αργότερα, ο κόσμος επέστρεψε μέσα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι υπήρξε μια τεράστια παρουσία αστυνομίας και ασφάλειας ενώ οι άνθρωποι άρχισαν να φεύγουν από τον κινηματογράφο. Ένας υπεύθυνος ασφαλείας δήλωσε στον THR ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μια τσάντα που βρέθηκε στην αίθουσα και θεωρήθηκε ύποπτη.

Στην αίθουσα ήταν προγραμματισμένη η προβολή του Redoubtable, της τελευταίας ταινίας του Michel Hazanavicius, του σκηνοθέτη του The Artist.

Η ταινία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. ωστόσο τελικά ξεκίνησε με περίπου 35 έως 45 λεπτά καθυστέρηση.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς