Site icon NewsIT

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Έκτακτες ανακοινώσεις!

04.05.2017 | 09:47
Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Έκτακτες ανακοινώσεις!

Κάμερες και δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου επικρατεί... συναγερμός τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση πως από το βράδυ της Τετάρτης (03.05.2017) η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της από όλη τη χώρα!

Η φημολογία δεν άργησε να έρθει και κάποιοι ήδη εικάζουν πως η έκτακτη συνάντηση της Βασίλισσας με όλο το προσωπικό έχει να κάνει με ένα δυσάρεστο γεγονός… Και ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι φήμες μιλούν ακόμη και για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος είναι 96 ετών.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC Peter Hunt έγραψε στο twitter: Θα γίνει συνάντηση όλου του προσωπικού στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ σήμερα το πρωί. Δεν έχει να κάνει με θέματα υγείας ούτε της Βασίλισσας ούτε του πρίγκιπα Φίλιπου.

Ο βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson της Evening Standard, πάντως, δεν θεωρεί πως η έκτακτη αυτή συνάντηση, αν και ασυνήθιστη, έχει να κάνει με ένα τέτοιο γεγονός. Το ίδιο θεωρεί και ο Chris Ship, συντάκτης του ITV.

Στους εργαζόμενους θα μιλήσει ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος του παλατιού και “δεξί χέρι” της Βασίλισσας Ελισάβετ. Οι ανακοινώσεις, θα γίνουν στις 10:00.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version