Κόσμος

Συναγερμός στο Παρίσι: Άντρας μαχαίρωσε πολίτες! 4 τραυματίες – 1 νεκρός

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (12.05.2018) στην Γαλλία! Ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες στο 2ο διαμέρισμα στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας το Παρίσι κοντά σε σταθμό του Μετρό αλλά και στην Όπερα Garnier σε μια πολυσύχναστη συνοικία με μπαρ, εστιατόρια και θέατρα.

Από την επίθεση υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, 4 τραυματίες ενώ και ο δράστης φέρεται να είναι νεκρός από πυρά της αστυνομίας. Δύο από τους τραυματίες φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Η αιματηρή επίθεση έγινε κοντά στην οδό Saint-Augustin, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο δράστης φώναζε “Allahu Akbar”.

Στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών χαιρέτισε «την ψυχραιμία και ετοιμότητα των δυνάμεων της αστυνομίας που εξουδετέρωσαν τον δράστη».

«Οι πρώτες μου σκέψεις πάνε στα θύματα αυτής της ειδεχθούς ενέργειας» συμπλήρωσε ο υπουργός Ζεράρ Κολόμπ στο μήνυμά του.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του δράστη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Δείτε εικόνα από το Παρίσι

Δείτε βίντεο από τις στιγμές πανικού

https://twitter.com/FionaZanetti/status/995385666296074240?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F426560-paris-place-opera-stabbing%2F%3Futm_source%3Dbrowser%26utm_medium%3Dpush_notifications%26utm_campaign%3Dpush_notifications&tfw_creator=RT_com&tfw_site=RT_com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1