Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Συνέλαβαν τον Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop! Τον ποιον;

Συνέλαβαν τον Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop! Τον ποιον;

Είναι η τρίτη φορά που του περνάνε χειροπέδες μέσα σε 4 χρόνια. Αυτή τη φορά επειδή επιτέθηκε σε 2 αστυνομικούς σε κολάγιο στην Ουάσινγκτον. Παλιότερα είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά. Αυτό όμως που κάνει την είδηση της σύλληψής του ξεχωριστή είναι αποκλειστικά το όνομά του!

Ο 34χρονος Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop είχε απασχολήσει με την παραβατική δράση και φυσικά το όνομά του για πρώτη φορά τα media το 2012. Η προσπάθεια των δημοσιογράφων και όχι μόνο να προφέρουν το όνομά του έγινε ακόμα και σκετσάκι σε stand-up comedy.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε ο άλλοτε κατά κόσμον Jeffrey Drew Wilschke μίλησε γιατί επέλεξε να αλλάξει το όνομά του. Ήθελε ένα όνομα που να του ταιριάζει περισσότερο. Το πρώτο του όνομα συμβολίζει, όπως είχε εξηγήσει, τη συνειδητοποίηση της διασύνδεσης της άπειρης αγάπης στο σύμπαν. Το “doo-doo” εξήγησε πως συμβολίζει τον αγώνα στην καθημερινή μας ζωή γνωρίζοντας πως με την αγάπη έρχεται το χάος. Το επίθετό του Zopittybop-bop-bop είναι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, που είναι αρκετά ειρωνικό, επειδή η ζωή τελειώνει με τον θάνατο.

Ο 34χρονος που έχει διαγνωσθεί σχιζοφρενής μπαινοβαίνει σε κλινικές αλλά δεν δέχεται τη διάγνωση και αρνείται να πάρει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή. Έχει κάνει τη δική του διάγνωση. Πιστεύει ότι πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και μετατραυματικό στρες από την κακοποίηση που δέχτηκε στον δρόμο όταν ήταν άστεγος.

Πηγή: Dailymail, fox13news

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε