Κόσμος

Συνελήφθη η γυναίκα του μακελάρη του Ορλάντο

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν τη σύζυγο του μακελάρη του Ορλάντο. Πρόκειται για την γυναίκα του Όμαρ Ματίν που σκότωσε 49 ανθρώπους μέσα σε ένα γκέι κλαμπ πέρσι το καλοκαίρι.

Η σύζυγος του Όμαρ Ματίν συνελήφθη στο σπίτι της, στα περίχωρα του Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times επικαλούμενη έναν μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, που επικαλείται την ομοσπονδιακή αστυνομία και έναν δικηγόρο η Νουρ Σαλμάν κατηγορείται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και για συνέργεια στην απόπειρα παροχής υλικής υποστήριξης σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση.

Η Σαλμάν, η οποία ανακρίθηκε πολλές φορές μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο σύζυγός της στο κλαμπ Pulse, θα οδηγηθεί αύριο (17-01-2017) ενώπιον δικαστή και κατόπιν θα εκδοθεί στην Τάμπα της Φλόριντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος