Τρίτη, 1 Οκτ.
20oC Αθήνα

EgyptAir – Συντετριμμένη η γυναίκα που βοήθησε γονείς με 5 παιδιά να μπουν στην πτήση

EgyptAir – Συντετριμμένη η γυναίκα που βοήθησε γονείς με 5 παιδιά να μπουν στην πτήση

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί Γάλλος υπάλληλος του αεροδρομίου Roissy Charles de Gaulle. Είναι συντετριμμένος που βοήθησε μια οικογένεια με 5 παιδιά να επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση της EgyptAir όταν έφτασαν αργοπορημένοι.

Η Sonia δεν είναι ακόμα σίγουρη αν η οικογένεια τελικά επιβιβάστηκε ή έχασε τη μοιραία πτήση. “Ήταν μια οικογένεια. Οι γονείς με 5 παιδιά, τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι. Γύρισαν στο Terminal 2 όπου εργάζομαι. Η EgyptAir όμως χρησιμοποιεί το Terminal 1 και τους έδειξα προς τα που να κατευθυνθούν.

Ο πατέρας είχε αρχίσει να αγχώνεται επειδή έβλεπε να περνά η ώρα και το ταξί τους είχε αφήσει στο Terminal 2 από λάθος. Τον είδα ότι έχει αγχωθεί και του είπα “μην ανησυχείς, θα προσπαθήσω να καλέσω την εταιρεία αν θα μπορέσουν να σας περιμένουν. Είναι κάτι που δεν κάνω συνήθως”.

Τότε, όπως είπε, τηλεφώνησε και τους ζήτησε να περιμένουν στο Terminal 1. Δεν ξέρει όμως τι έγινε μετά. “Έτσι έφυγαν. Ελπίζω ότι δεν πρόλαβαν. Ένα από τα κορίτσια είπε στον πατέρα της πως αν δεν τα καταφέρουμε θα πάρουμε την επόμενη πτήση. Μου έρχονται ξανά και ξανά αυτές οι εικόνες στο μυαλό και είμαι σοκαρισμένη”.

Πηγή: MSN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε