Site icon NewsIT
19:44 | 11.04.25

Συντριβή αεροσκάφους στη Φλόριντα – Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

Συντριβή αεροσκάφους στη Φλόριντα

Συντριβή αεροσκάφους στη Φλόριντα / Χ

Newsit Newsroom

Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη συντριβή του

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί της Παρασκευής (11/04/2025) στο Μπόκα Ρατόν στη Φλόριντα, κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, κλείνοντας πολλούς δρόμους στην περιοχή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αεροσκάφος Cessna 310 έφευγε από το αεροδρόμιο του Μπόκα Ρατόν στη Φλόριντα όταν κατέπεσε γύρω στις 10:20 π.μ. ώρα Ελλάδας και κατευθυνόταν προς το διεθνές αεροδρόμιο του Ταλαχάσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν τρία άτομα τα οποία έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ο πιλότος φέρεται να είχε αναφέρει προβλήματα με το πηδάλιο και έκανε κύκλους για αρκετά λεπτά πριν τη συντριβή. 

Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη συντριβή του. Βίντεο δείχνει συντρίμμια διασκορπισμένα στο οδόστρωμα και σε σιδηροδρομικές γραμμές, ανέφερε ο σταθμός. Μέσα στα συντρίμμια φαίνονταν δύο πτώματα, καθώς και ένα κατεστραμμένο όχημα, ανέφερε το NBC South Florida.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανάρτηση στο X πως η  περιοχή Military Trail και Glades Road έκλεισε λόγω του δυστυχήματος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version