Κόσμος

Συντριβή αεροσκάφους: Οι επιβάτες απανθρακώθηκαν σε βαθμό που δεν αναγνωρίζονται! [pics, vid]

Μαρτυρικό θάνατο βρήκαν οι 48 επιβάτες της μοιραίας πτήσης PK661 των πακιστανικών αερογραμμών με προορισμό το Ισλαμαμπάντ, καθώς το αεροσκάφος πήρε φωτιά πριν συντριβεί.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι επιβάτες απανθρακώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναγνωριστούν. Το αεροσκάφος συνετρίβη στην επαρχία Χαβελιάν, περίπου 75 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ισλαμαμπάντ.

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το Τσιτράλ με προορισμό το Ισλαμαμπάντ. Η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου χάθηκε περίπου στις 4.30 π.μ. (τοπική ώρα).

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Πακιστάν επιβεβαίωσε ότι επέβαιναν 42 ταξιδιώτες, πέντε μέλη του πληρώματος και ένας μηχανικός εδάφους. Ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν και δύο παιδιά.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν και ο διάσημος τραγουδιστής του Πακιστάν -που έγινε ιεροκύρηκας- Junaid Jamshed, με τη σύζυγό του.

 Με πληροφορίες από Russia Today

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα