Κόσμος

Συρία: Τουλάχιστον 13 άμαχοι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς του Άσαντ κατά θέσεων τζιχαντιστών!

Τουλάχιστον 13 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα Κυριακή (7.4.2019) από τους βομβαρδισμούς στη βορειοδυτική Συρία, κυρίως του καθεστώτος Άσαντ εναντίον περιοχών που ελέγχονται από τους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 9 άμαχοι βρήκαν τραγικό θάνατο σε περιοχές της επαρχίας Ιντλίμπ, που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Άλλοι τέσσερις σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν ισλαμιστές εναντίον της πόλης Μασιάφ, που ελέγχεται από το καθεστώς Άσαντ στη γειτονική επαρχία Χάμα.

Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana ανέφερε πως μια ρουκέτα έπληξε νοσοκομείο της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Η επαρχία Ιντλίμπ και περιοχές των γειτονικών επαρχιών Χάμα, Χαλέπι και Λαττάκεια εξακολουθούν να διαφεύγουν του ελέγχου της Δαμασκού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπήρχαν πτώματα παντού» λένε μάρτυρες του μακελειού με τους 11 νεκρούς στο Βανκούβερ - Δεν προκύπτει συσχετισμός με τις αυριανές Καναδικές εκλογές
Δεν υπάρχουν αναφορές για το αν η φονική παράσυρση στο Βανκούβερ σχετίζεται με τις επερχόμενες εκλογές της χώρας, ενώ η χώρα δεν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση στο φεστιβάλ
Ιατροδικαστές της αστυνομίας του Βανκούβερ ερευνούν τη σκηνή ενός ύποπτου οχήματος και τα πτώματα των θυμάτων που κείτονται καλυμμένα στο έδαφος, αφού αυτό έπεσε πάνω στο πλήθος σε ένα πάρτι στο Λαπού Λαπού, στο οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν πολλοί άνθρωποι, στο Βανκούβερ του Καναδά