Όχι μόνο γιατί αποδοκιμάστηκε την ώρα που μπήκε στο θέατρο Richard Rodgers για να καθίσει στη θέση του. Αλλά και γιατί μετά το τέλος της παράστασης (και ενώ είχε σηκωθεί για να φύγει ώστε να μην ξαναζήσει αποδοκιμασίες), οι πρωταγωνιστές είχαν να του μεταφέρουν ένα μήνυμα τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Δείτε τη στιγμή των αποδοκιμασιών
«Ξέρετε έχουμε έναν καλεσμένο στο κοινό σήμερα. Αντιπρόεδρε Πενς σας βλέπω να φεύγετε αλλά ελπίζω να μείνετε λίγο ακόμα» είπε πρωταγωνιστής της παράστασης, ηθοποιός Μπράντον Βίκτορ Ντίξον, ο οποίος υποδύεται τον Ααρον Μπαρ στο μιούζικαλ με θέμα τους πατέρες του αμερικανικού έθνους.
Όταν μάλιστα κάποιοι από το κοινό άρχισαν να γιουχάρουν ξανά, τους σταμάτησε: «δεν υπάρχει τίποτα να γιουχάρετε κυρίες και κύριοι. Όλοι εδώ μοιραζόμαστε μια ιστορία αγάπης» είπε. Και απευθυνόμενος ξανά στον Μάικ Πενς, συνέχισε: «Έχουμε ένα μήνυμα για εσάς κύριε, ελπίζουμε να μας ακούσετε». Και έβγαλε από την τσέπη του κουστουμιού του ένα χαρτί από το οποίο άρχισε να διαβάζει, ζητώντας από το κοινό να καταγράψει τα πάντα με τα κινητά του και να τα ανεβάσει στα social media.
Μιλώντας εξ ονόματος των πρωταγωνιστών, ο Μπράντον Βίκτορ Ντίξον τόνισε πως ο ίδιος και ο υπόλοιπος θίασος, ελπίζουν ότι παρά τις ανησυχίες τους η κυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ να υπερασπιστεί τις αμερικανικές αξίες.
Ο Μπράντον Βίκτορ Ντίξον εξέφρασε ακόμη την ελπίδα η παράσταση να εμπνεύσει τον Πενς να εργαστεί για το καλό όλων των Αμερικανών. «Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας».
«Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας», πρόσθεσε ο Ντίξον, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.
Το “Hamilton” είναι μία μουσική βιογραφία του Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο οποίος υπήρξε το “δεξί χέρι” του στρατηγού Τζορτζ Ουάσινγκτον. Έγινε ο πρώτος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία του κόμματος των Φεντεραλιστών, που αγωνίστηκε για την ανάδειξη της χώρας του σε συγκροτημένο κράτος.
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ