Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τα άψογα ελληνικά του Τζάστιν Τριντό και το “Zito Hellas!”

Τα άψογα ελληνικά του Τζάστιν Τριντό και το “Zito Hellas!”

Παρουσία του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό έγινε η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ. Ο ηγέτης του Καναδά έβγαλε φωτογραφίες με τους ομογενείς και μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο twitter και το facebook αναφώνησε: Zito Hellas!

«Χρόνια πολλά» ευχόταν σε άψογα ελληνικά ο Καναδός πρωθυπουργός στους ομογενείς που είχαν συγκεντρωθεί σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους του Μόντρεαλ για την παρέλαση της εθνικής επετείου.

Με σημαίες στα χέρια χαιρετούσαν τον χαρισματικό πρωθυπουργό του Καναδά κι εκείνος απαντούσε με χαμόγελο στα χείλη. Στη συνέχεια ανέβασε στα social media και ένα μήνυμα: Zito Hellas! Είναι σπουδαίο να είμαι στο Papineau σήμερα με για την παρέλαση της ελληνικής ημέρας Ανεξαρτησίας στο Μόντρεαλ.

 

Zito Hellas! Great to be in Papineau today for Montreal’s Greek Independence Day Parade.

Posted by Justin Trudeau on Sunday, 3 April 2016

 

Justin Trudeau at Montreal’s Greek Parade

Justin Trudeau attended Montreal’s Greek parade today! The Canadian PM was wishing everybody “Xronia Polla” holding a greek flag! Watch the video below and get the full story here: http://canada.greekreporter.com/2016/04/03/canadian-pm-trudeau-steals-the-show-at-montreals-greek-parade/ #GreeksAreEverywhere!

Posted by Greek Reporter on Sunday, 3 April 2016

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε