Κόσμος

Τα παθιασμένα φιλιά του Ντόναλντ Τραμπ στην Μελάνια! [pics]

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να φιλάει με πάθος την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία της χώρας, Μελάνια.

 Όλα έγιναν στο Οχάϊο, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του αμερικανού Προέδρου. Η συγκέντρωση έγινε συγκεκριμένα στην πόλη Youngstown, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει για αρκετή ώρα στους υποστηρικτές του.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για μία ακόμη φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία ανέβηκε μαζί του στη σκηνή και τότε τα φλας των φωτογράφων… πήραν φωτιά!

Ο αμερικανός Πρόεδρος απαθανατίστηκε να φιλάει την Μελάνια Τραμπ στο στόμα, ακόμη και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες φωτογραφίες “κατέκλυσαν” τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Δείτε τα τρυφερά ενσταντανέ του… ασυγκράτητου αμερικανού Προέδρου

Νωρίτερα, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ έφτασαν στο σημείο όπου θα πραηματοποιούνταν η πολιτική εκδήλωση, με την Πρώτη Κυρία να εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με την παρουσία της.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με επίσης ροζ γόβες, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια δεν έλειπαν από τα χέρια της ξανά.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24