Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ταϊλάνδη: Έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη: Έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ
REUTERS

Οι σοροί 6 ανθρώπων βρέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, τη Μπανγκοκ.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανέφερε ότι ανάμεσά στους νεκρούς που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan, ήταν τουλάχιστον ένας Αμερικανός υπήκοος βιενταμέζικης καταγωγής και με την αστυνομία σε ξεχωριστή ανακοίνωση της να σημειώνει ότι όλα τα θύματα ήταν ξένοι υπήκοοι.

«Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να λάβουν επειγόντως μέτρα για να αποφευχθεί ο αντίκτυπος στον τουρισμό», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, διέψευσε αναφορές σε ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι οι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας τόνισε τα θύματα ήταν «Βιετναμέζοι και άλλοι με διπλή υπηκοότητα – βιενταμέζικη και αμερικανική». Ο ίδιος είπε ότι αιτία θανάτου τους σχετίζεται με «τοξική ουσία».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των έξι ανθρώπων μετά από ειδοποίηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 17:30, τοπική ώρα.

Το Grand Hyatt Erawan διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται στη δημοφιλή τουριστική περιοχή Ρατσαπρασόνγκ, γνωστή για μνημεία και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις