Κόσμος

Ταϊβάν: Διαλύθηκε τεράστια γέφυρα μετά από τον σεισμό των 6,9 Ρίχτερ

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Ταϊβάν μετά τον μεγάλο σεισμό και το χτύπημα των 6,9 Ρίχτερ στη χώρα.

Πολλά ήταν τα κτίρια που κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι με την Ταϊβάν να μετρά τις πληγές της και πολλούς ανθρώπους να έχουν μείνει χωρίς σπίτι, καθώς ουκ ολίγα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι ακόμα ανυπολόγιστο, ωστόσο, υπάρχουν εικόνες που αποτυπώνουν τη θλιβερή πραγματικότητα. Drone κατέγραψε την κατάρρευση μίας μεγάλης γέφυρας, η οποία ένωνε δύο μεγάλες περιφέρειες με τα πλάνα να θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας